فیزیک برای زندگی

وبسایتی ویژه ی تمامی دوستاران فیزیک

فیزیک برای زندگی

وبسایتی ویژه ی تمامی دوستاران فیزیک

فیزیک برای زندگی

وبسایت فیزیک برای زندگی ، به جهت آموزش فیزیک ( برای علاقه مندان در تمامی گروه های سنی ) توسط موسسه ی آموزشی فرهنگی محمد راه اندازی شده است. این وبسایت برای کلیه ی علاقه مندان به فیزیک ، دانش آموزان و اساتید دانشگاه دارای مطالبی مفید و غنی شده می باشد که می تواند ضمن ارتقای سطح علمی شما ، برای زندگی بهتر به شما کمک کند. ما ، می کوشیم تا مطالب فیزیک را به روشی نوین آموزش دهیم و درک و فهم آن را ساده تر سازیم .
بی صبرانه منتظر نظرات ، انتقادات و پیشنهادات شما هستیم.
http://physics1.blog.ir

دیدگاه شما !

تعادل اجسام متحرک

يكشنبه, ۴ مرداد ۱۳۹۴، ۰۶:۴۷ ب.ظ

تعادل اجسام متحرک » سکون فقط یکی از شکل های تعادل است . جسمی هم که با سرعت ثابت در خط راست حرکت می کند در حالت تعادل است . تعادل حالتی است که در آن تغییری صورت نمی گیرد . توپ بولینگی که با سرعت ثابت در خط راست حرکت می کند نیز در حال تعادل است - ته زمانی که به میله ها برخورد کند . چه در حال سکون ( تعادل ایستایی ) یا غلتش یکنواخت در خط راست ( تعادل جنبشی ) ، فرمول قاعده تعادلاست .

از قانون اول نیوتون نتیجه می گیریم جسمی که فقط تحت تأثیر یک نیروست نمی تواند در حال تعادل باشد . چون نیروی خالص نمی تواند صفر باشد . فقط وقتی دو یا چند نیرو بر آن اثر کنند می تواند در تعادل باشد . با توجه به این که حالت حرکت جسم تغییر می کند یا نه ، می فهمیم که جسم در حال تعادل است یا نیست .

صندوقی را در نظر بگیرید که روی کف کارخانه ای به صورت افقی هل داده می شود . این صندوق با سرعت ثابت در خط راست حرکت می کند ، و در تعادل جنبشی است . این موضوع نشان می دهد که بیش از یک نیرو به صندوق وارد می شود . پس نیروی دیگری وجود دارد - احتمالاً نیروی اصطکاک بین صندوق و زمین . این واقعیت که نیروی خالص وارد بر صندوق صفر است نشان می دهد که نیروی اصطکاک باید برابر و در جهت مخالف نیروی فشار وارد بر صندوق باشد .

قاعده ی تعادل ، فرمول قاعده تعادل ، روشی منطقی برای مشاهده ی تمام اجسام در حال سکون - سنگ های متعادل کننده ، اشیای موجود در اتاق شما ، و تیر های فولادی پل ها یا ساختمان ها - در اختیار می گذارد . پیکربندی آن ها از هرچه باشد ، در حالت تعادل ایستایی ، تمام نیرو های وارد بر جسم به صفر متوازن می شوند . همین موضوع در مورد اجسامی هم که حرکت یکنواخت دارند صدق می کند ، یعنی سرعتشان کم یا زیاد نمی شود ، یا تغییر جهت نمی دهند . در حالت تعادل جنبشی ، نیز تمام نیرو های وارد بر یک جسم به صفر متوازن می شوند . قاعده ی تعادل یکی از قواعدی است که به شما امکان می دهد بیش از ناظری عادی بفهمید . دانستن دلایل پایداری اجسام در دنیای روزمره لذت بخش است .

صورت های متفاوتی از تعادل وجود دارد . در آینده ، در باره ی تعادل چرخشی صحبت خواهیم کرد ، و تعادل گرمایی را نیز بررسی خواهیم کرد . فیزیک ، همه جا هست ...

برای آشنایی با موارد مرتبط دیگر مطالب وبسایت فیزیک برای زندگی را ببینید ...

نظر شما در مورد این مطلب چیست ؟ در بخش نظرات منتظریم !

با فیزیک برای زندگی همراه باشید ...

دیدگاه های شما  (۱)

۲۱ تیر ۹۵ ، ۱۶:۳۹ فردی خیرخواه
بخش‌هایی از این نظر که با * مشخص شده، توسط مدیر سایت حذف شده است
متن شما *** *** ** **** ***** ****** ********* است. **** ** *** ** **** ** *** **** ** ******* **** *****
پاسخ:
یا سلام ، خیر دوست گرامی ، مترجم این کتاب خود بنده هستم . ما ، با توجه نیاز خوانندگان ، گاهی بخشی از مطالب را از کتب دیگر رونوشت کرده و ویرایش می نماییم . و مطالب ما ، معمولا قلم خود ماست ، نه رونوشت شده ! منبع خود ما هستیم ! 
ظاهرا خود شما نیز وبلاگ نویس باشید ! 

ارسال دیدگاه

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">

پشتیبانی

360 رنگ
حمایت از ما
خانه
درباره ما
همکاری با ما